Podrum Pevac
Kragujevac, Srbija
Rakije
Žuta Dunja, 40%
Žuta Kajsija, 40%
Šljiva Desetka, 40% (odležala 10 godina)
Viljamovka, 40%
Malina, 20%
Medena, 20%
Zlatni Pevac, dunja sa zlatnim listićima, 40%
Likeri
Debeljko, liker od oraha, 24%
Dunja, kajsija i šljiva su dostupni u čokanjima, a dunja i kajsija su dostupni u posudama od 5 litara.
Destilerija Podrum Pevac je počeo sa radom 2008. godine. Nalazi se nadomak Kragujevca u malom selu Cvetojevac, proizvodni kapacitet je 100.000 litara godišnje.
Pažljivim procesom destilacije na najsavremenijoj destilacionoj koloni od 500 litara koju pokreće automatizovani parni kotao stvara se rafinirani kompleks arome rakija koje donosi lagan i prepoznatljiv ukus.
Podrum Pevac proizvodi rakije autentičnih ukusa dunje, kruške, šljive, maline, kajsije i loze koje donose nesvakidašnji ukus za sva čula. Ono po čemu se izdvaja je “Zlatni Pevac” rakija od dunje sa jestivim 23 karatnim listićima zlata. U sklopu destilerije postoji degustaciona sala modern opremljena za sve one koji žele da vide i probaju ono što Podrum Pevac proizvodi.